Zweedse fakkels!!

Oosterik Openhaardhout verkoopt ook Zweedse fakkels

Zweedse fakkels zijn ideaal voor tuinfeesten, buurtfeesten, buitenevenementen, kerstvieringen, oud & nieuw-feesten, optochten, als relatiegeschenk of voor gewoon een gezellige avond in de tuin, op het balkon, op het terras of de camping.

Om een heerlijke buitensfeer te creëren zijn de Zweedse fakkels zeer geschikt. Zweedse fakkels werden lang geleden al gebruikt door het Zweedse leger. Door de speciale techniek van zuurstofinname geven de brandende stammen u een aantal uren prettige warmte en gezelligheid.

Omdat de fakkels verticaal van binnenuit opbranden zijn ze beter geconcentreerd en daardoor beter controleerbaar dan een kampvuur of vuurkorf.

De houten fakkel is een ingezaagd houtblok en is verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Door het aanbrengen van verticale zaagsnedes krijgt de vlam een perfecte zuurstoftoevoer zodat het blok tot de grond toe opbrandt. De totale brandduur hangt af van weer en wind. De Zweedse fakkel wordt aangestoken door middel van een aanmaakblokje dat in de kern van de stam is ingevoegd.

De fakkels geven een flinke vlam, waardoor veel licht en warmte ontstaat. 

- Eenvoudig in gebruik
- Hengsel om de fakkel gemakkelijk te (ver)plaatsen
- Urenlang licht en warmte (afhankelijk van de hoogte)
- Ideaal voor een tuinfeest of barbecue, etc.
- Ook leuk als relatiegeschenk
- Verschillende maten

Bel voor meer informatie of maak een afspraak om een keer te komen kijken.

Voor grote partijen zijn de prijzen in overleg.

Voor meer informatie bel 06 – 538 18 903 !